Клиент даде 6 лева за полупразна палачинка, отщя му се

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:08 / 15.11.2022
13961
"Палачинка в Пловдив! Залепена със салфетки и част от картончето и наполовина празна за 6 лева! Икономията е майка на мизерията, от мен да го знаете! Обектът е на булевард "България" в Пловдив срещу хазартните зали на ъгъла!".

Тази публикация във Фейсбук, придружена със снимка, накара потребителите оживено да дискутират качеството на предлаганата готова храна не само във въпросния обект, а навсякъде.

"Държавата отдавна не функционира, логично и държавните институции. Но файда от ФБ - хич. Докато всеки гледа личния си интерес, публичният ще е дълбоко погребан"

"Ми ти и ти си се сетил откъде да си купиш. Не ти ли е ясно, че навсякъде всичко е леш, дори и в оборотните вериги. Има едно до нас известно, ядат ли ядат на него, бургери, джобове, не знам си кво, и като гледам как парите се раздават над скарата, където печат и ми се отщява. Ще падне някоя монета в олиото", гласят два от коментарите в социалната мрежа.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).