Клиент: Често по магазините разбъркват етикетите с цените и на касата нищо общо с това от витрината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:47 / 11.10.2022
6755
Цената на бутилка бира в магазин ядоса пловдивчанин, разбра Plovdiv24.bg. В социалните мрежи мъжът е качил снимка на обявената на етикета цена и на крайната на касовия апарат. На етикета е обявена 1,85 лв., а на касата му взимат 2,10 лв.

Ето какво споделя мъжът:

"Прилагам снимка на витрина с цена и касова бележка с друга цена на един и същи артикул в магазин за алкохол и цигари на ул. "Гладстон" срещу Дома на киното и питам до кога ще продължава тази практика. Персоналът каза, че не е негова работа, прибра си празната бутилка от амбалаж и не приспадна от цената. P.S. Знам, че е за дребна сума, но ме боли чепа, подаден е сигнал към КЗП - Пловдив."

Ето какво гласят и част от коментарите под поста:

"Евала, братле! Не е въпроса цената! Въпросът е практиката, с която ще цакат всеки ден! Дано и КЗП си свършат работата!"

"Да не си мислите че с 25 стотинки ще забогатеят, другия път бирата ще бъде на друга цена, в момента се работи за наем ток счетоводител и осигуровки най добре на заплата 300 лв."

"Тук не става въпрос за амбалажа, а за това че "Каменица" преди може би около 2 седмици си вдигаха цената на продуктите. В случая "Стела" стъкло 0,5 идва на цена към магазините 1,70 и е нормално да се продава 2,10. Проблемът е, че търговските представители на Каменица не минават навреме да сменят етикетите по витрините си, аз в такъв случай просто махам етикета, поне да не се заблуждават хората и като дойдат на касата им казвам цената".

Според потърпевшия:

"Честа практика е по магазините и да разбъркват етикетите с цените и на касата нищо общо с това от витрината".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).