"Кикот" представя най-смешните сцени от мюзикъли и оперети в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 02.06.2016
2150
Една от най-успешните програми на Музикалния театър - "Кикот", ще гостува в Пловдив днес от 21 часа в кино "Орфей". Концерт-спектакълът се осъществява съвместно с оркестъра на Опера Пловдив. 

Балет и солисти на софийската оперета ще представят забавни сцени от "Царицата на чардаша", "Графиня Марица", Циганска любов" и "Прилепът". Публиката ще се залива от смях с Поликсена, Боздугански и Терзийска от мюзикъла "Службогонци" на П. Хаджиев, както и с Баба Куна и Дядо Ноко от "Фалшификатори" на Д. Вълчев. Разнообразната програма включва и атрактивни моменти от "Евита", "Страната на усмивките" и "Йосиф" на Уебър.

"Кикот" бе премиерно представен в София за Деня на хумора и сатирата и в него участват солистите Марияна Арсенова, Станимира Василева, Светлана Иванова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Еделина Кънева, Катерина Тупарова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Юлия Маринова заедно с балета на Музикалния театър.Режисурата е на Александър Мутафчийски, а диригент е Юли Дамянов.

Билети за "Кикот" продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината. Спектакълът включен в панорама на комедиите "Завеса под звездите" в лятно кино "Орфей". При дъжд спектакълът ще се премести в Концертна зала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).