Като във филм на ужасите! Едро куче разкъса дакел и шпиц пред погледа на семейство от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:13 / 26.03.2022
22464
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже история, която спокойно би могла да бъде сцена от филм на ужасите. 

Две семейства бяхме на пикник в района над село Марково, (около паметника на голямата поляна - вдясно от пътя за ПБ “Иглика"). С нас бяха и две малки кученца- мини дакел и шпиц. В един момент отнякъде се появи едро ловно куче куче, черно- кафяво, клепнали уши, с кожена каишка около врата. Кучето бе доста голямо и на височина достигаше малко над коляното на средновисок мъж.


Това куче, без да издаде звук, направо се нахвърли към нашите кученца и директно започне да ги хапе, като търсеше корема им. Явно искаше да ги убие. Ние се развикахме, но то не ни обърна внимание. Просто ни прескачаше и преследваше кучетата- под масата, под колата и пр. Не реагира и на нашите ритници. Просто беше обсебено от мания за убиване. Едва успях да го прогоня,  използвах лютив спрей и много ритници. То избяга по пътеката към ловната хижа над Марково.

Резултат: дакелът е с разпорен корем, сега е превързан, отвсякъде стърчат дренажи. Шпицът е с измъкнато от ставата задно краче и в процес на лечение.

Хората, които посещават този район, трябва да знаят, че там на свобода се разхождат кучета, обучени да убиват. Не ми се мислеше какво щеше да стане, ако беше нападнато малко дете.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).