Като след апокалипсис: Пловдивчанин показа най-ужасната улица в града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:57 / 27.06.2023
7114
Стотици пловдивчани всеки ден трошат колите си, минавайки покрай обходната улица на "Брезовско шосе", докато трае нейният ремонт. За това сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg редовен читател, който поиска съдействие.

Той сподели, че проточилият се ремонт изнервя всички работещи в района. Вижте подробностите, а за да придобиете представа на какво са подложени пловдивчани, изгледайте и видеото:

"Уважаема редакция,

прилагам линк към клип, който е направен днес (27.06.2023г) на отсечката, която се явява обход на "Брезовско шосе", между двата Търговски центъра "Тракия" (малката и голямата търговия) пред хотел "Филипополис". Това е обходът, който ползват почти всички пътуващи по "Брезовско шосе" и влизат или излизат от града, или обслужват обекти в района на двете търговии и всички складове в околността.

На ден от тук минават буквално хиляди автомобили. Моля, потърсете кой е отговорен за това безобразие, което продължава вече повече от година.

Дупките започнаха да стават толкова дълбоки, че по-ниските автомобили започнаха да удрят дъната си. Работещите в района стиснахме зъби, защото казаха още 3 месеца, но тези 3 месеца вече минават, а ремонтът в частта си пред хотел "Филипополис" е още в самото начало и едва ли е минал повече от десетина метра за въпросните няколко месеца, откакто възстановиха работата по обекта. Археологията е разпънала шатрите над изкопа и вече няколко седмици не е мръднал дори на сантиметър."

Легенда:

Червено - въпросната отсечка от клипа.

Синьо - ремонта на "Брезовско шосе"

Зелено - обходният маршрут на "Брезовско шосе"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Митрополит Антоний: Епархията на Николай Пловдивски, въпреки "Рол...
ББР обяви търг за мегакомплекс в Пловдив
Пловдивски университети се включиха в протеста, остават затворени...
Двама са в болница след поредната катастрофа в Пловдив
7 дни след кошмара на бул. "Руски": И тази седмица започна с инци...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).