Камелия, Азис и Преслава направиха специални партита в седмицата на дамите в Megami Club Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 11.03.2018
5769
Megami Club Plovdiv посвети цялата си парти седмица на дамите и така за пореден път показа класa в нощния живот. В сряда вечер на сцената на Megami Club Plovdiv беше звездата Камелия. Певицата, която в момента е треньор в "Гласът на България", продължава да бъде сред ТОП имената на поп-фолка и да радва феновете със златните си хитове.

На Международния ден на жената – 8 март специален гост на Megami Club Plovdiv беше не кой да е, а Кралят на фолка Азис. Той и бендът му се погрижиха нощта да бъде специална. А домакините от Megami Club Plovdiv изненадаха самия Азис с уникална торта по случай рождения му ден, който беше на 7 март.

След незабравимата и специална нощ, дойде време Богинята на нощния живот да посрещне Преслава в петък вечер за едно лудо парти в Megami Club Plovdiv. Перлата в короната на поп-фолка беше прекрасна и от сърце изпълни звездния си репертоар за супер публиката в заведението. 
Midnight Fantasy: Women’s Dream On show & DJ party беше грандиозният финал на седмицата  и както винаги се случва в Megami Club Plovdiv - за събитието говори целият град.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).