Кал, смрад и непоносима мизерия се крият зад "елитните" пловдивски заведения

Автор: Васил Динев
Коментари (22)
10:58 / 17.12.2017
37131
Кал, смрад и непоносима мизерия, съжителстват със скъпи коли, тунинговани жени и нахакани младежи в "елитните" пловдивски заведения.

На Сточна гара отскоро съжителстват Спирит, W garden и Мегами. Трите заведения се борят още с десетки в града ни за вниманието и парите на нощните птици на Пловдив.

Сигнал до Plovdiv24.bg обаче разкрива, че зад лъскавите фасади на заведенията на Сточна гара се крие непоносима мизерия.

Живущи в квартала ни изпратиха материали на които се вижда, че площта зад трите заведения е превърната в бунище и там се изхвърлят тонове боклуци от баровете, които стоят непочистени. Там плъхове и хлебарки съжителстват в синхрон с камарите боклуци и калта.

"Явно от заведенията се надяват, че прикритието на нощта ще ги спаси от възможността клиентите им да видят какви са условията около иначе скъпите обекти. Ние обаче сме тук и през деня и сме длъжни да търпим и гледаме мизерията им", алармира наш читател, живущ в квартала около гореспоменатите обекти.

Не е ясно как санитарните власти не са забелязали тази мизерия. Или може би са я забелязали, но "аристократично" я подминават?


Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).