Какво става? Пускат нещо на промоция, отиваме в магазина, но оставаме разочаровани!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (15)
10:05 / 17.03.2022
24944
Все повече сигнали за некоректни промоции в големите хранителни вериги в Пловдив постъпват в редакцията на Plovdiv24.bg. Десетки са случаите, в които потребители съобщават за една и съща практика - даден продукт е обявен в съответната брошура на промоционална цена, хората отиват, за да си го купят, но на място установяват, че го няма.

Обясненията на служителите обикновено са, че вече се е изчерпал. Клиенти обаче твърдят, че дори рано сутрин още в първите дни на промоцията обявеният артикул липсва.

Визират се магазини на "Лидл", "Билла", "Кауфланд", "Т Маркет". "Здравейте! В магазин "Билла" в "Тракия" съм страшно разочарована! С всичките промоции са така! Бързам, иначе щях да снимам - 7 промоции и нито една няма! Жал ме е за възрастните хора как излизат милите разочаравани! Срамота! Излагат се, но и най-лошо е,че им се позволява това!!!! Благодаря!", пише във Фейсбук пловдивчанка.

Наш читател пък обясни, че във вторник е влязъл рано-рано в магазин на "Т Маркет", за да си купи уиски на промоция, но е останал разочарован, въпреки че това е първият ден от новата брошура на веригата.

Друг наш читател е попаднал в същата ситуация в два магазина на "Лидл" тези дни. Килограм кисело мляко, обявено на промоция от 2.75 лева, просто е липсвало и в обекта на бул. "Източен", и в този, разположен в "Ритейл Парк Пловдив". 

Същото е било положението в "Кауфланд" с пуснат на промоция зехтин, разказа наша редовна читателка

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).