Какви са тенденциите в набиране и подбор на нови служители?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 17.02.2017
3488
Какви са тенденциите при подбора на нови служители, как успешно и ефективно да намерите правилните хора за вашата компания и колко е важен employer branding-а. Отговори на тези и още много други въпроси, касаещи успешното управление на една компания може да чуете на специално организираното обучение на тема "Успешен подбор - ефективност и тенденции". 

Организаторите от Кий Съксес Индикейтърс са си поставили за цел да покажат гледната точка на хората, които ръководят и консултират една компания, за да може те да споделят добри практики от своя бизнес опит. 

Лектори на обучението ще бъдат вицепрезидентът на водещия дистрибутор Орбико Груп Бранко Йович и представителят за Източна Европа на една от водещите световни фирми за подбор DHR International Neumann Петер Новотни. Те ще представят резултати от проведени изследвания и тенденции, с които вече се налага да се съобразяват мениджърите и специалистите по подбор. 

Основните теми, които ще се дискутират по време на обучението са предизвикателството, пред което са изправени мениджърите в търсене на нови служители, как това е свързано с имиджа на компанията, организационните ценности, стила на управление, както и доколко е релевантно изграждане на работодателска марка, базирана на прозрачност.

Обучението ще се проведе на 28 февруари в София, а повече информация за него може да намерите на www.key-success-indicators.com, както и на профилите на компанията в социалните мрежи - https://www.facebook.com/KeySuccessIndicators/ , https://www.linkedin.com/company-beta/1431826/ и https://www.youtube.com/watch?v=3j58CeHSBKo&t=8s.

Кий Съксес Индикейтърс е основана 2008г. и се занимава с изнесени услуги в областта на човешките ресурси и мениджърското консултиране. Клиенти на Кий Съксес Индикейтърс са международни и регионално базирани компании от различни сектори на бизнеса.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).