Качествените апартаменти остават предпочитана инвестиция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:05 / 10.05.2016
3373
Инвестицията в жилище с цел получаване на доход от наем става изгоден вариант за влагане на спестяванията. Ниските лихви по банковите влогове карат хората да пренасочват парите си, а годишната доходност на вложението в имоти, която достига до на 5-6% е предпочитана алтернатива пред ниските банкови лихви. В последната една година хората със спестявания започнаха да търсят по - добра доходност за парите си. Това доведе до увеличаване на покупките на имоти с инвестиционна цел. Тенденцията се забелязва във всички големи градове. За инвестиция се предпочитат качествени имоти, ново строителство и с добро местоположение, които притежават потенциал и да повишат и стойността си.
С нарастването на финансовата култура на българите обаче все по-често за инвестиция се приема и покупката на имот, който да бъде отдаван под наем. Следвайки пазарните тенденции и засиленият от страна на купувачите интерес, инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп предлага нов продукт. Това са висококачествени, напълно обзаведени апартаменти с осигурени наематели и действащ договор за наем. Придобивайки такъв имот, купувачите получават гарантирани постоянни приходи и сигурна възвръщаемост от инвестицията си. Този вариант спестява неудобството от търсене на наематели, правенето на допълнителни разходи за обзавеждане, плащането на агентски комисионни. Жилищните имоти за продажба се намират в комплекс Роял сити, който разполага с пет жилищни секции с просторни и комфортни апартаменти с различна големина, наличен е подземен и наземен паркинг, зелени площи. Сградите са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло- и шумоизолация. Допълнително предимство, което предлага Роял Сити е професионалната поддръжка на общите части, перфектната прилежаща инфраструктура към комплекса, както и осигуряването на всички възможни услуги, които правят мястото приятно за живеене.

Брокерите на Галакси Инвестмънт Груп коментираха, че за да може покупката на второ жилище да носи добра доходност, то трябва да отговаря на някои основни критерии. Най-важните са перфектно качество на строителството, конкурентна цена, добра околна среда и бърз достъп до централната градска част. Точно тези фактори са взети предвид още при изграждането на Роял Сити.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).