КСУДС бе удостоен с награда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 10.06.2016
1725
Комплексът за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) към община Пловдив бе удостоен с награда от Националния алианс за социална отговорност (НАСО) за активно партньорство и качество на социалните услуги. 

Това стана по време на официална церемония в рамките на Национален форум "Социални услуги, заетост и развитие", който се провежда от 8 до 10 юни. Наградата получи Недка Петрова, управител на КСУДС, която сподели: 

"Благодаря за оценката, тя е за работата на всички колеги. Благодаря и на община Пловдив за цялата подкрепа в работата ни. Днес сме в позиция да помагаме, но утре може да имаме нужда от подкрепа. Затова нека правим социални услуги, от които имаме нужда."

Комплексът се награждава за активно партньорство с всички заинтересовани страни и отговорни институции и качество на социалните услуги при предоставяните грижи, целящи подобряване благосъстоянието и защитата правата на децата в община Пловдив.

КСУДС е с капацитет 172 места, разпределени в Център за обществена подкрепа, Звено "Майка и бебе", Център за работа с деца на улицата и отпадащи от училище, Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални потребности и два центъра за настаняване от семеен тип "Майка Тереза" и "Детска къща".

На церемонията присъстваше и Веселина Ботева, директор дирекция "Социална политика" и член на Управителния съвет на НАСО, която връчи награда на Центъра за психично здраве Русе.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Поредна промяна в МВР-Пловдив, завръща се стар началник
Интересно събитие, посветено на семейството, ще се проведе в Плов...
Илхан Кючюк в Пловдив: ДПС иска обединение и стабилност за една п...
Възрастна жена почина в болница в Пловдив, има арестуван
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"
Доц. д-р Пламен Цоков вече не е между живите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).