Извънредно! Откриха труп на млад мъж в пловдивски хотел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:16 / 06.12.2018
25476
Труп на мъж е бил открит днес по обяд в пловдивски хотел, съобщава " Марица". Безжизненото тяло на 30-годишния клиент е било намерено от камериерките в една от стаите на хотел "Тракия“, който се намира до кръговото срещу Централна гара.

Мъжът пристигнал снощи и се настанил за нощувка. Днес по обяд обаче, когато дошло време за освобождаване на стаята, той не се появил на рецепцията. Изпратената за провери какво става камериерка се натъкнала на страшна гледка – вратата била отворена, а вътре трупът на мъжа бил посинял и вкочанен.

На място веднага пристигнали криминалисти и съдебни медици. Според първоначалните данни не са открити следи от насилие по тялото. То е откарано за аутопсия, за да се изяснят причините за смъртта на клиента.

По непотвърдени данни вечерта настаненият за нощувка мъж е бил посетен от жена. Криминалистите проверяват достоверността на тази информация

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).