Извоювахме правото да знаем кога и къде ще се кастрят дървета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:39 / 06.11.2009
1229
Дали заради днешната информация в Plovdiv24.bg "Част от ул. "Родопи" затворена за санитарна сеч, отново без предупреждение" или по съвпадение, преценете сами, но от общината разпратиха до медиите информация за предстоящо кастрене на клони на различни места в града.

На 11 ноември, сряда, от 8:00 до 15:00 ч ОП "Градини и паркове" ще извърши оформяне короната на дърветата на ул. "Булаир" № 11. За целта е издадена нужната заповед от кмета на "Централен", като е подсигурено и присъствието на служители на Общинска полиция. Не се предвижда затваряне на улицата, а преминаването с коли може да бъде временно затруднено през времето на извършване на окастрянето. От "Градини и паркове" уведомиха, че е възможно да приключат и значително по-рано с оформянето, като след това ще бъде възстановено нормалното преминаване.

На 12 ноември, четвъртък, от 8:00 до 15:00 ч. на бул. "Шести септември" в отсечката от пл. "Съединение" до бул. "Копривщица", ОП "Градини и паркове" ще извърши съкращаване клоните на дървета, които са се вплели в момента в контактната тролейбусна мрежа. Кметът на "Централен" е издал нужната заповед, а служители на Общинска полиция ще осигуряват необходимия ред.

На 13 ноември, петък и на 16 ноември, понеделник, от 8:00 до 15:00 часа на бул. "Марица" от № 78 до № 88 ОП "Градини и паркове" ще извърши оформяне на декоративна дървесна растителност.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож
Елитно училище в Пловдив изпрати абитуриентите
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Читател: Още колко души трябва да умрат, за да се промени нещо?
Ще започне ли скоро делото за убийството пред известна дискотека ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).