Известни музиканти се врекоха във вярност в двора на възрожденска къща в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:06 / 29.08.2016
11531
Първа сватба се състоя в къщата, в която е разположена музейната експозиция "Енчо Пиронков" в Пловдив, съобщи директорът на Общинското предприятие "Радостни обреди" Румяна Толова.

Семейство Пешев избра да се врече във вярност в двора на възрожденската къща в Стария град.

Двамата известни музиканти Александрина Генова и Живко Пешев, живеещи от години в чужбина, решиха за своето сватбено тържество да се върнат в България и да си кажат "Да" в романтичната атмосфера на Стария град. Събитието бе запечатано от обектива на фотографа Димитър Яков и оператора Александър Маринов.

"В Пловдив има изключително интересни и атрактивни места за провеждане на сватбени ритуали - Античният театър, Римският стадион, възрожденските къщи на Стария град, Виенският павилион и Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина. 

През следващата година ще насочим усилията си да популяризираме сред бъдещите младоженци тези забележителности като места, на които могат да имат едно незабравимо и различно сватбено преживяване" заяви директорът на ОП "Радостни обреди".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).