Изненадваща визита от най-високите етажи на властта в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:29 / 14.09.2020
26906
Днес малко след 17.00 часа на Бунарджика в компанията на кмета на Пловдив Здравко Димитров, кметът на район "Централен" Георги Стаменов, зам.-кметът по  култура, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов и други видни пловдивски общественици на посещение пристигна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Скъпи приятели, жители и гости на Пловдив. Много ми е приятно, че ще бъдем гости на това излючително приключение днес. Още повече, че то е съчетано с прекрасна природа. Убедена съм че това събитие ще остане в календара на Пловдив за години напред.

Този град има уникална култура, историця, цивилизация. В него са преплетени религии и артистичен дух. Радвам се че, Пловдив се превърна в последните години в утвърденаевропейска столица на културата. Желая успех и искам Пловдив да продължи своето културно развитие.

Убедена съм че тази вечер тук ще се заредим с енергия, въображение, хармония. Ще успеем да почувстваме както стария чар на Пловдив, така и новото в него. Благодаря за поканата!" , поздрави Караянчева присъстващите.

Припомняме, че великолепната музика на Стинг в симфоничен аранжимент ще огласи хълма на Освободителите (парк Бунарджика) в Пловдив днес. Това ще се случи в рамките на необикновения концерт Sting The Opera на оркестъра на Държавна опера-Стара Загора и Военния биг бенд с диригент капитан Цветомир Василев. Солист е пловдивският джазмен Петър Салчев.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).