Изненади в най-новия търговски център в Пловдив

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:07 / 01.08.2019
3956
Дори през отпускарския август в най-новия търговски център в Пловдив Plovdiv Plaza ви очакват прохлада и много приятни изненади. Всеки делничен ден до 16 август посетителите на мола, направили покупка за над 30 лева, имат право да завъртят колелото на късмета и да получат подарък раница, несесер, ароматна свещ, оригинален буркан за коктейли, туристическа бутилка за вода, слушалки за мобилни устройства, възглавница за пътуване. Побързайте, количеството на подаръците е ограничено!

Не спират и безплатните неделни забавления за деца в Plovdiv Plaza, които са с начален час 11.30 часа. Пригответе се за много емоции и усмивки още в първата неделя на месеца, когато цапането с брашно е разрешено. В разгара на жътвата и малко преди празника на Голяма Богородица малчуганите ще месят свои собствени обредни питки и хлебчета с квас и ще научат интересни неща за традициите заедно с Хлебна къща – Пловдив.

На 11 и 25 август децата ще се пренесат в екзотичните светове на японските и испанските приказки заедно с актьора Илия Виделинов, ще измислят свои герои и приключения и разиграват етюди. А на 18 август малчуганите ще може да развихрят въображението и да рисуват причудливи форми и животни с балони. А после всеки ще отнесе със себе си творбите си.

От мола са помислили и за забавленията на вечно непорастващите деца. По традиция всяка втора и четвърта сряда на месеца (14 и 28 август) от 18.00 часа на ниво 2 до зоната за хранене клуб "Айляшка задруга" очаква всеки ентусиаст, който иска да научи нови настолни игри, или просто да поиграе с приятели.

Любителите на качествени продукти от малки производители и ферми ще намерят интересни предложения по време на Фермерския пазар всяка неделя от 10 до 17 часа. На ниво 1 в Източния атриум своите продукти ще представят Фермерска мандра с. Стоево, фермерска лютеница "Орион“, пчелна ферма Iter-Co и други.

През целия месец на ниво 2 може да бъде разгледана и представителната изложба на Национален проект "Аз съм Българка!". Изложбата показва една различна България – видяна през очите на група млади българи, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (55):
11.11.2023 Невиждани колони от автомобили заради новия Jumbo
17.02.2022 Признание за Plovdiv Plaza Mall
17.11.2021 Най-новият мол в Пловдив неузнаваем!
28.04.2021 Спират част от асансьорите и ескалаторите в пловдивски мол
04.08.2020 Пловдивчанка: Горчивина и унижение след посещение в магазин в най-големия
мол
26.06.2020 Sinsay отваря първия си магазин в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).