Излезе присъдата за блудството с 14-годишното момче край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23 / 01.03.2017
2327
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив е осъден 30-годишният Ю.Д. за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на 14-годишно момче и че чрез употреба на сила и заплашване е отнел вещи от същото лице. Районен съд-Пловдив му е наложил за двете деяния общо наказание от шест години лишаване от свобода при първоначален "строг" режим.

На 5 ноември 2016 г. Ю. Д. се намирал в с. Рогош, обл. Пловдив. Той преминал покрай автобусна спирка, където било 14-годишното пострадало момче. Детето държало в ръката си мобилен телефон, като малко преди това било провело разговор с майка си. Ю.Д. му грабнал телефона и избягал. Момчето го подгонило, а през това време Ю.Д. се скрил в изоставена постройка. 

Когато видял, че детето преминава край нея, той го дръпнал и извършил блудствени действия. След това му пребъркал раницата, откъдето взел 9 лева и изоставил момчето. Пострадалото дете потърсило помощ от жители на с. Рогош, които се обадили на родителите му и на полицията. Няколко часа по-късно Ю.Д. е бил задържан от служители на МВР.

Делото се е гледало по съкратеното съдебно следствие, а разследването е приключило в двумесечен срок с внасяне на обвинителен акт. Присъдата може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).