Излетялата в канавка край Пловдив кола - БМВ от Кърджали, шофирано от жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:29 / 04.03.2021
17166
От полицията съобщиха подробности за катастрофата, за която Plovdiv24.bg първ ви информира. Ето какво казаха от институцията: "Сигнал за ПТП с обърнат автомобил в крайпътна канавка е получен малко след 10,00 часа тази сутрин. Автопатрул на Първо РУ е на мястото на произшествието - пътя между Куклен и Брестник.

Водачка на БМВ с кърджалийска регистрация е предприела маневра изпреварване, но се е ударила в автомобила пред нея, след което е изгубила контрол над своята кола и се е обърнала край пътя. В съобщението на телефон 112 е посочено, че жената сама е излязла от колата си.

Пристигналият екип на Спешна помощ ще я прегледа. По първоначална информация водачката не е пострадала. Не е пострадал и водачът на фолксвагена, в който се е ударила. Според пробите, взети на място, и двамата водачи не са били под въздействието на алкохол.

Движението в участъка се осъществява нормално. От ОД на МВР Пловдив съветват водачите да шофират с повишено внимание и да спазват необходимата дистанция, особено в участъци от пътя, където се извършват ремонтни дейности.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).