Изкуството да рециклираш - едно по-различно събитие на 3-ти юли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 20.06.2016
2144
Here2Help, децата от дом "Княгиня Мария-Луиза" и район "Централен" - община Пловдив канят деца и родители на едно малко по-различно събитие.

"На 3 юли от 11 часа в Цар Симеоновата градина в Пловдив ще се опитаме да съберем с Ваша помощ колкото може повече пластмасови капачки от бутилки в подкрепа на една добра кауза и да трансформираме тези капачки в нещо различно. 

Защото една самотна капачка си остава само капачка, но събрана с други, тя може да се превърне в хиляди неща - в предмети от обкръжаващата ни среда, в картини ... в зеленчукова биоградина или ... дори нещо по-голямо - всичко зависи от креативността и желанието", заявяват организаторите и допълват: 

"Най-хубавото е, че в различните ателиета на открито могат да се включат от 3 до 103+ годишни. За всеки ще има занимание. Малчуганите ще имат възможността да рисуват върху пана от капачки, които ние ще осигурим, да редят мозайка, да правят гирлянди, да участват в детски игри, за които ще се погрижат нашите аниматори. 

Големите ще могат да се включат в по-трудни задачи или просто да се забавляват рамо до рамо с децата. Ще има и други изненади, но за тях... малко по-нататък".

Заповядайте в градската градина на 3 юли. Да видим какво ще сътворим заедно. Очакваме ви, канят от Here2Help, децата от дом "Княгиня Мария-Луиза" и район "Централен".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).