Изграждат поредните нови паркоместа в "Тракия", взимат под внимание желанията на гражданите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:34 / 26.07.2016
7738
По продължението на ул. "Съединение" до блокове 8 А, 9 и 10 започна изграждането на поредните нови паркоместа в "Тракия".

"Осигуряваме удобно паркиране върху перфектна асфалтова настилка близо до дома за още 90 автомобила на наши съграждани", уточни кметът на района Костадин Димитров.
Той припомни, че от началото на годината вече са изградени 150 нови паркоместа, както и 1300 кв. м тротоари. В момента се работи също и пред блок 12.

"Дори в почивните дни не спираме да се консултираме с жителите на района. Съобразяваме се с техните желания и по възможност дори правим корекции в предварителната ни строителна програма, формирана също според приоритетите на живеещите тук", сподели Костадин Димитров.

Според кмета на "Тракия" предприетата политика дава положителен резултат върху цялостния облик на инфраструктурата в района.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).