Избраха най-красивия пловдивчанин, оказа се студент и модел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:15 / 03.12.2018
14403
На 1 декември пловдивски клуб беше домакин на конкурса “Мистър Пловдив 2018“. Над 500 души се насладиха на спектакъла, а с голямата награда се окичи 22-годишният Христо Нечев. Най-красивият пловдивчанин е професионален модел, висок е 190 см, студент в Университета по хранителни технологии в Пловдив със специалност "Технология на козметиката и парфюмерията". Подгласници на победителя станаха Даниел Колев, Кристиян Сотиров и Стилиян Сариев.

В Топ 5 на най-атрактивните пловдивчани влезе и екзотичният Диего Франца – бразилец, който от години живее в града под тепетата. Организаторите на конкурса бяха заложили на динамична шоу програма,  а хореографията бе дело на Марина Стаменова-Джони. Претендентите дефилираха с дрехи на пловдивски бранд, бански костюми, а за финала момчетата бяха облечени в стилни официални костюми. Най-голям интерес обаче предизвика тура на талантите, в който десетимата финалисти представиха различни умения – танци, фокуси, ММА двубой, актьорски етюди и спортни представяния.  

Водещи на събитието бяха топ-модела Катрин Вачева и латино изпълнителят Начо Паскалев, който представи и новата си песен Solo Tu. Специален гост на конкурса беше Монти, който вдигна на крака цялата публика с изпълненията си. Председател на журито беше Мисис България Мариана Маринова, а компания й правиха скандалната моделка Кристин Каменова, плеймейтката Деси Димитрова, Мис Силикон Виктория Петрова, Лейди България Мария Петракова, фолк звездата Цветина, топ фотографът Пейо Пеев.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).