Избират главен секретар на общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:22 / 14.12.2009
2408
Писмен изпит по актуални проблеми на административното управление ще държат утре трима кандидати за длъжността на главен секретар на общината, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общият брой на подалите документи за участие беше осем, но след ситото останаха трима, сред които най-популярното име е Борислав Инчев - горещият човек на Славчо Атанасов, който отговаря на горещия телефон на кмета и решава проблемите по подадените сигнали. Кандидатите трябва да са с висше юридическо или икономическо образование, да имат поне шестгодишен стаж и опит в администрацията. Другите двама, допуснати до изпита, са Венета Кръстева и Кузо Божинов.

Това е вторият конкурс от лятото насам, след като бившият главен секретар Петя Гогова беше назначена от Славчо Атанасов за заместник-кмет по културата, туризма и образованието. Първият конкурс беше спечелен от Илко Раев. Междувременно той беше издигнат от ВМРО за кмет на район "Източен", а след като загуби изборите, се отказа от спечеленото място и предпочете работа в частна фирма срещу сравнително по-висока заплата от предлагата в общината около 700 лв.   

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПП-ДБ: Повече държавна помощ за родителите е грижа за децата
Четвъртокласник от Пловдив впечатли единствения български капитан...
Богослов: Николай Пловдивски се заиграва с евроатлантизма, но не ...
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Лекар от Пловдив: Ние сме с най-добрия обхват в Европа
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).