Иван Тотев: Политиката на ГЕРБ промени Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 03.12.2019
3815
Благодарение на политиката на ГЕРБ Пловдив се модернизира. Това смята бившият кмет на града Иван Тотев. Във Фейсбук той поздрави колегите си по случай годишнината от създаването на партията:

Днес отбелязваме 13 години от създаването на ПП ГЕРБ – най-голямата дясна партия, която от създаването си води България към европейския път на развитие и просперитет.

В Пловдив благодарение на тази политика на активни реформи и непрекъснато модернизиране променихме града – направихме го по-привлекателен за живеене, по-красив, опазихме и увеличихме културно-историческото му наследство. Пловдив стана пример за икономически развит град, с милиони средства, дадени за инвестиции.

Подобрихме инфраструктурата му, въведохме десетки иновации в образованието, подкрепихме спорта и успехите не закъсняха. Разширихме обхвата и броя на социалните услуги, реализирахме мащабни проекти, които доведоха до исторически промени. Обновихме изцяло облика на Пловдив – първият български град Европейска столица на културата и първият български град – Европейски град на спорта.

Има безброй неща, с които се гордеем - и с 8000 години история, и с настоящето, а сигурен съм и с бъдещето, което ще изградим ЗАЕДНО всички ние – хората на Пловдив, които мислим и обичаме нашия град.

Благодаря на всички симпатизанти и членове, които гласуваха за ГЕРБ през всичките тези 13 години, хората, които ни дадоха своето доверие и което ние, ръководството на ГЕРБ в Пловдив, оправдаваме всеки ден с плановете ни за напредък.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).