Иван Тотев: Община Пловдив не изпълнява обещанията си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
14:32 / 09.09.2011
5457
Областният управител на Пловдив Иван Тотев не пропусна да отправи остри и хапливи думи по адрес на действащия кмет на Община Пловдив Славчо Атанасов, съобщи репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на днешното откриване на обновения подлез за пешеходци, намиращ се в непосредствена близост до надлез "Родопи".

"Факт е, че това, което извършват като дейност районните кметове, се припокрива на 100 % и с това, което извършва кметът на Общината. Виждаме как няма разделяне на отговорностите, което е един проблем в това управление през последните 4 години. Изводът, който трябва да направим от тази констатация, е, че управлението на Пловдив не можа да надсочи нивото на районната администрация в града. Това е големият проблем на Пловдив", подчерта Тотев.

По повод нерешените проблеми с множеството графити, които загрозяват иначе хубави сгради и институции в нашия град, Областният управител бе безмилостен в критиките си към Община Пловдив: "Този проблем в действителност изобщо не е решен, но той не е единственото неизпълнено обещание от страна на Общината по време на последния мандат. Това е нейна политика - да не изпълнява своите обещания. Най-големите проблеми на града ни са същите, каквито бяха и през 2007 г. - чистотата, въздухът, завършеността на Пловдив. Дейността на Общинско предприятие "Паркове и градини" и на "Чистота" трябва да бъде кардинално променена като начин на работа. Това са напълно решими проблеми. Щом в един град са решени, би трябвало и в други това да е постижимо. Проблемът обаче е в администрацията", завърши Иван Тотев.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (20)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).