Йордан Радев е първият българин в борда на UFI

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:04 / 11.11.2006
1386
Изпълнителният директор на Международен панаир – Пловдив Йордан Радев бе избран в борда на директорите на UFI на провеждащия се от 8-11 ноември в Бейджинг, Китай, 73-и годишен конгрес на Международната асоциация на изложбената индустрия – UFI.

Йордан Радев е първият представител на изложбената индустрия в България, включен в състава на управителния орган на асоциациата от нейното основаване през 1925 година досега, сочи статистиката.
55-имата членове на директорския борд на UFI се избират през две години от Общото събрание, провеждано по време на годишния конгрес на асоциацията.

Пловдивчанинът е утвърден с абсолютно мнозинство сред кандидатствалите 16 представители на панаирни организации в рамките на определените за географски регион Европа 9 места. Шефът на Пловдивския международен панаир Йордан Радев се конкурираше с кандидати от Холандия, Белгия, Швеция, Австрия, Швейцария, Финландия, Дания, Израел, Полша, Унгария, Чехия, Турция и др.

На 73-ия годишен конгрес Йордан Радев, заедно с новоизбрания президент на UFI Йохан Вит, връчи престижните награди на провеждащия се в Пловдивския панаир единствен по рода си в света Конкурс за панаирен плакат. На неговото десето издание, по време на Панаира на изкуството ИМПРЕСИЯ 2006, бяха отличени Панаира в Берлин и Изложбения център в Сараево.

През декември Международният пловдивски панаир ще отбележи 70 годишнината от членството си в UFI. Знакът на Международната асоциация на изложбената индустрия носят най-представителните прояви на Пловдивския панаир: Международен технически панаир (одобрен през 1936 г.), Международен панаир за потребителски стоки и технологии (1985), Международна селскостопанска изложба “Агра” (1995), Международна изложба за лозарство и винарство “Винария” (1997), Международна изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология “Медикус, Денто, Галения” (2000), Международна изложба за печатна комуникация “Принтком” (2001), Международна изложба за хранителни стоки и технологии “Фудтех” (2003). Това означава, че те отговарят на високите критерии за международност, професионализъм и качество на UFI, която има 317 членове от 168 града в 73 държави на 5 континента.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).