Интересна покана от Пловдив - за омъжени, обвързани, разведени и вдовици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:59 / 25.03.2024
5019
Интересен конкурс ще се проведе в града под тепетата. Организатор на "Мисис Пловдив" 2024 е българският модел Мадлена Иванова, която е провеждала редица културни мероприятия, модни конкурси и всякакви стойностни лайфстайл събития. Била е рекламно лице на водещи български дизайнери и брандове като Есил Дюран, София Борисова, Поля Кинова, Стоян Радичев, Alegra Bridal, Blink by Radi Lazarova, Miravision, Bridal Fashion, Рошавата гарга, Benmodel by Albena и е представяла техни колекции на Златна игла, БГ Модна икона, Sofia Fashion Week и Summer Fashion Weekend.

Има редица титли от конкурси за красота и награди от туристически международни форуми – Lady Bulgaria 2011, Miss Multiverse Sophisticated 2012 в Доминиканската република, Best Body на конкурса Miss Summer International 2015 в Колумбия, Мис Сирена 2016 в Златни пясъци, Queen of the year 2022 в Грузия. Организирала е конкурси в други държави, като е била член на международно жури в България, Турция, Албания, Грузия, Колумбия, Египет, Доминиканска република, Филипини на престижни издания като Miss Eco International, Miss Multiverse, Super Model Universe, Mrs. Europe, Grandma Universe & Classic Universe, Miss & Mister Grand Sea World, Lady Bulgaria и други.

Мадлена Иванова притежава дългогодишен опит в организирането и провеждането на модни и културни събития, ревюта, кастинги, дефилета, модни спектакли и по-голямата част от конкурсите, провеждани в България, както и ивенти с благотворителна насоченост.

Търговската марка "Мисис Пловдив" е надлежно регистрирана в Патентно ведомство на Република България, считано от 07.11.2023 г. Концепцията за организация на събитието (за първи път) е за класен и стойностен ивент, в който да вземат участие уверени жени от Пловдив и региона на Южна България, попадащи в категорията мисис – омъжени, разведени, вдовици, майки, живеещи на семейни начала, бизнес дами, жени, работещи в институции, с принос в обществената сфера и социално-културния живот.

Предвиждат се 3 дефилета с модни предложения на български модни къщи и дизайнери. В този конкурс тематиката не включва кръг по бански костюми, тъй като се набляга на качествата на дамите, тяхната харизма, професия, сценично поведение, имидж, репутация, личен стил. Освен външният вид и държанието на участничките, ценени качества и преимущества са липсата на езикови бариери, културна осведоменост и морални ценности.

Водещ ще бъде известно лице от българския хайлайф. В програмата е включен welcome drink, участие на актуален поп-денс изпълнител и присъствие на специални гости (утвърдени публични личности) в журито на конкурса. За визията на участничките ще се погрижат две Академии от професионалисти, които със своите екипи ще направят звезден грим и прически за сценичното представяне на кандидатките в надпреварата за короната. За избора на победителка организаторът е включил и независими представители на медиите в журито. Предвидени са специални подаръци, избор на лица на съответната фирма/бранд, избор на победителка и две подгласнички. "Мисис Пловдив" 2024 получава право за участие в международен конкурс. Надпреварата ще се проведе в края на месец май в Пловдив.

В срок до 15.05.2024 г. желаещите за участие могат да се запишат, като изпратят няколко снимки, кратка информация за себе си, години, ръст, професия/хоби/дейност и телефон за връзка на имейл mrsplovdivofficial@gmail.com, официалната Facebook страница MRS Plovdiv или Instagram профил Mrs_Plovdiv.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6091):
09.05.2024 Емил Конрад втрещи с изказване на майка си
09.05.2024 Натали Трифонова печели Dancing Stars?
09.05.2024 Папи Ханс: Моето самочувствие идва от други неща
09.05.2024 Емо Чолаков и жена му са голяма опора един за друг, любовта им процъфтява
09.05.2024 Бившият мъж на Николина Ангелкова я замени със страхотна красавица
08.05.2024 Йоана, която не обича лукса, с чанта за 4 000 лева
Още новини от Новини от Пловдив:
Водачи: Нещо страшно е на "Пещерско шосе" в момента
Изключително нагла и срамна постъпка на мъж и жена в Пловдив. Не ...
Иван Петков: Не било Ден на Победата, а било Ден на Европа…
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).