Индийци снимат тв шоу в Пловдив, гледат го 42 милиона зрители!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
06:30 / 08.06.2013
8104
Индийци пристигат на 11 юни в Пловдив, за да снимат 20-минутно тв шоу научи репортер на Plovdiv24.bg. Екипът е от 7 човека и ще заснеме скеча на различни, но емблематични за града места като Античния театър, Римския стадион, Гребната база, Стария Пловдив и археологическите разкопки на Одеона и пред Пощата.

"Скечът е без думи. На фона на исторически и археологически обекти, актьор от екипа ще попада в различни комични ситуации", разясни за сайта шефът на ОП "Туризъм" Петър Лазаров.

Интерес към града ни индийците са заявили по време на международната среща на туроператорите, която се проведе в Пловдив от 7 до 10 май. Те са останали впечатлени от града ни и са поискали само тук от цяла България да снимат 20-минутния филм. Той ще се излъчва в съботния праймтайм на индийското телевизионно шоу Chintu Ban Gaya Gentleman. Предаването може да се види по канал SAB TV и има 42 милиона зрители, твърди още Лазаров. Освен в Азия, то може да се гледа в още 56 страни от цял свят. Досега индийците са снимали в Италия, Швейцария, Тайланд, Сингапур и Хонконг.

Така пловдивски туристически обекти ще се превърнат в снимачна площадка за хитовото шоу. 7-членният екип от Индия ще остане в Пловдив 10 дни.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).