Инцидент на метри от спешния сектор на най-голямата болница в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
00:35 / 25.06.2023
8958
Пожар лумна в Пловдив на метри от спешния сектор на най-голямата болница в България - УМБАЛ "Свeти Георги", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив. Сигналът е подаден около 21.30 часа от водачи на автомобили, преминаващи покрай лечебното заведение, които сигнализирали за пламъци и гъст черен дим.

Към мястото веднага са насочени огнеборци от Първа служба. Огънят е тръгнал от струпани строителни отпадъци и е обхванал навес.

На терена предстои да бъдат извършени строителни дейности, а доскоро навесът е бил използван за паркиране на служебни автомобили. Единствено мигновената реакция на огнеборците предотврати по-големи щети.

Малко по-рано вчера огнеборци от Раковски и Пловдив спасиха и стопански двор за отглеждане на патици. Пожарът е тръгнал от житен блок, близо до стопански двор в Раковски. Огнеборците успяха да от спасят от опожаряване сградата и птиците.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).