Ина Филипова представи публичния си отчет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:57 / 17.11.2009
1978
След Гиньо Матев и кметът на район "Северен" Ина Филипова представи пред съкварталците си отчет за изминалата година от управлението й. Сред основните успехи на администрацията тя посочи цялостното преасфалтиране на улиците "Тиса" и "Пантелей Генов", както и локалното платно на бул. "България", за чието лошо състояние Plovdiv24.bg е писал неведнъж. Като положително завършена дейност е и реконструирането на ул. "Георги Бенев", която е важна артерия в индустриалната зона на квартала. Филипова подчерта, че на финалната права е и физкултурният салон на училище "Христо Ботев".

Нереализирано през годината е останало замисленото изграждане на нова детска градина, обясни кметицата на "Северен". Проектът вече е готов, най-вероятно ще се разшири ОДЗ "Космонавт". Филипова изрази надежда строежът поне да започне през следващата година.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).