Има неочаквано продължение на статията за завръщането на мутрите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:43 / 28.02.2024
11447
Жителите на пловдивска улица са под непрекъснат терор от автомонтьор, разбра Plovdiv24.bg от свои читатели. 

Гражданите са били провокирани да ни потърсят и да разкажат своята гледна точка след наша публикация.

Информацията ни от вчера е взета от бюлетина на ОД МВР - Пловдив. В нея става ясно, че 59-годишен пловдивчанин е заподозрян за нанесени щети по чужд автомобил. На улица "Пенчо Славейков" в Пловдив, мъжът се скарал със свой по-млад съсед и строшил с дървена бухалка фар на колата му.  

Читателка на медията ни даде подробна предистория какво е довело до ескалацията на напрежението между двамата мъже.

Разказа ни, че всъщност автомобилът, по който са нанесени щетите, е собственост на автомонтьор, работещ в "Мараша". Въпросният господин не е жител на Пловдив, а дошъл тук при познат.

"Мутрата" е наш комшия, а потърпевшият е "псевдоавтомонтьор". Монтьорът е дошъл от края на България. Той бил колега на наш съсед. От 1 година и 3 месеца прави ремонти на улицата на коли. От сутрин до вечер се пуска силна музика, цялата улица е мазна, не можем да спим. Спалните ни са от към улицата - мирише на масло, на бензин. Една циганска махала  ще е по-добре отколкото тука.

Това не може да продължава. Един ще тормози цяла улица.  По среднощ също работи на лампа. Към кого да се обърнем? Подадени са две жалби и още жалби подадем срещу това момче. Той се заканва, че него няма кой да го пипне. Звънни ни посред нощите, че сме му заели мястото. Кое място ? Ние живеем от 40 години на тази улица. До сега никога не е било така. За мен няма такава държава, която да защити гражданите от една мутра. ", сподели ядосана читателката.

Според нея хората ще останат с грешно впечатление, че нейният съсед е агресорът, а всъщност реалността е друга.

"Историята с бухалката е следната: Комшията му е направил забележка да спре да чука, защото майка му е болна на легло. Съответно псевдомонтьорът отвърнал "Ти ли ще ми кажеш? На мен никой нищо не може да ми каже и да ми направи." Комшията се е вбесил, защото господинът на всички отговоря така. Мисли, че е богоизбран и недосегаем".

Жената сподели, че искат помощ от институциите. След инцидента монтьорът е свалил номерата на колата си.

"Псевдо автомонтьорът е отправил заплахи към съсед. Казал му е, че ако си отиде до Девин, може и жив да не се върне. Баща му е подал жалба в полицията и нищо."

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).