Идиотските маневри в Пловдив нямат край!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (83)
09:49 / 17.03.2015
10853
Идиотските маневри в Пловдив нямат край. Така читател на Plovdiv24.bg коментира видяното вчера в късния следобед. Какво е предизвикало тази негативна реакция на пловдивчанина?

Здравейте. Изпращам ви снимка, която е направена вчера около 17,50 часа на кръстовището на бул. "Цар Борис Трети Обединител" и бул. "Христо Ботев" в посока Бетонния мост. 

На въпросното място много често се наблюдава следното нарушение - някои от идващите откъм Военна болница и желаещи да продължат направо към Сточна гара се настаняват в най-дясната лента, където обаче има секция за десен завой към "Цар Борис Трети Обединител".

Когато тази секция свети зелено, останалите светофари за направо и наляво светят червено и въпросните индивиди по този начин блокират дясната лента за онези, които искат да направят завоя.

Снощи един такъв шофьор в последния момент "загря", че негов колега отзад иска да завие в посока ПУ и "Тримонциум" и за да му освободи място, се настани почти перпендикулярно на бул. "Христо Ботев", използвайки минималното място между две спрели на светофара коли. И от това положение после какво правим? Направо, надясно или...? 

Виж коментарите (83)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).