Идеалното място за семейна СПА ваканция близо до Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:25 / 15.01.2019
5915
Мечтаете ли за релакс сред тишина и спокойствие? Имате ли нужда от чистия въздух на планината и отмората на лечебните водни процедури? Ако отговорът е "Да“, то ние имаме най-доброто предложение за вас! 

В разгара на зимата и предстоящата междусрочна ваканция на вашето дете, Парк и СПА Хотел Марково отново е помислил за вашата зимна почивка. Комплексът, разположен само на 2 км. от големия град и в същото време заобиколен от величествената Родопа планина, ще ви осигури всичко необходимо за един пълноценен семеен уикенд. Зимната оферта на Парк и СПА Хотел Марково - "Междусрочна зимна ваканация за цялото семейство“ - е в периода 1-5 февруари и включва: 

• Нощувка

• Закуска и Вечеря

• Безплатен детски кът с целодневни аниматори

• Ползване на луксозен СПА център

• Безплатен Wi-Fi и паркинг 

За повече подробности, разгледайте офертата на този адрес: https://hotelmarkovo.bg/промоции/

За всички, които се стремят към здравословен начин на живот или си мечтаят за разходка сред чистия въздух на борова гора, най-добрият градски хотел на България, създаде за вас специална Солна стая. Подходяща както за възрастни, така и за деца, терапията на Солната стая ще зареди всяка ваша клетка с кислород и ще премахне умората от натрупаните токсини. 

Изключително подходящи за пречистване на дихателните пътища от замърсявания и прах, терапиите в Солната стая ще се справят отлично и с досадните хронични алергии. 

Висококачествената природна сол, с която са покрити стените на стаята, както и халогенераторът, който впръсква сух аерозолен натриев хлорид, осигуряват ценните съставки, които се абсорбират при вдишване, а също и през кожата. По този начин се подпомага детоксикацията на тялото, засилва се имунитета и се подобрява метаболизма. 

С естествения си пясъчник от сол, Солната стая е истинско забавление за малчуганите. Те могат спокойно да играят в него, докато трае 20 минутната терапия за деца. Възрастните пък могат да се насладят на терапията в продължение на 40 минути.

Терапията е подходяща за всички възрасти и няма странични ефекти, като любопитен факт е, че 40 минути в Солна стая се равняват на 4 часа разходка в борова гора! Чудесно, нали? 

Имате и възможността да се възстановите сред множество водни процедури в луксозния СПА център на Park & SPA Hotel Markovo или във фитнес залата му. Новият детски център пък разполага с  професионални аниматори и е отворен напълно безплатно за гостите на хотела, за да обгрижи вашите малчугани, докато вие се наслаждавате на престоя си.

Шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково също ви очаква, за да ви поднесе уникалните си ястия в дизайнерската обстановка на ресторант Belle Vue, който ще ви плени и с невероятната си гледка към нощен Пловдив!

Новите луксозни помещения за настаняване пък, са гаранция за едно комфортно семейно изживяване, осигуряващо лично пространство и спокойствие на достъпна цена.

Подарете си заслужен отдих в Парк и СПА Хотел Марково с "Междусрочна зимна ваканция за цялото семейство“!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).