И дъщерята на Иванка от Браниполе замесена в мокрите поръчки!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:30 / 24.03.2016
9077
Жана, дъщерята на станалата известна като кървавата Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе, също е била арестувана вчера. 

Жана е била закопчана за 24 часа, но след това е освободена, а към момента не й е повдигнато обвинение. Жана има собствен бизнес в Пловдив и до момента не е имала криминални прояви. 

Тя е знаела за кървавите планове на майка си, а към момента се доизяснява в каква степен е била съпричастна към поръчките за убийствата на вуйчо си, вуйна си, братовчедите и племенниците си.

Междувременно се разбра, че вчера са били арестувани и двама мъже. Те са играли ролята на посредници и са осъществявали връзките на поръчителката с килърите.

Въпросните мъже са уговаряли с хората от ъндърграунда сумите за мокрите поръчки и са движели срещите. Двамата са криминално проявени, известни на полицията. 

Лежали са в затвора, а престъпленията, които са извършили, са в широк спектър, но досега не са се занимавали с отвличания и убийства, обясниха разследващи.

По непотвърдена информация единият от арестуваните, а след това освободен, е зетят на Американката - Антон. Той е криминално проявен, както вече съобщихме.

Припомняме, че 66-годишната Иванка Ройдова е обещала на килъри 10% от 4,5 милиона долара и прехвърляне на имоти в Пловдив, за да убит брат й, съпругата му, двете им деца и двамата им внуци.

Кървавата касапница е трябвало да стане на Гергьовден, докато фамилията се събира да празнува именния ден на брата Георги. Килърът е трябвало сам да избере как да ликвидира семейството. 

Братът е трябвало да бъде отвлечен, да препише наследството си от баща им на Иванка и след това умъртвен с голяма доза инсулинова инжекция, за да се имитира нещастен случай.

Причината е прозаична. Бащата на Иванка и Георги, който през 1951 година емигрирал в САЩ и натрупал милиони долари богатство от строителната си фирма, оставил наследството си единствено на сина си Георги и на неговия син, защото бил в лоши отношения с двете си дъщери.



Източник: Блиц

Виж коментарите (2)

Още по темата (24):
11.03.2020 3 години затвор за "кървавата" Иванка от Браниполе!
27.06.2019 Нова присъда срещу "Кървавата" Иванка?
11.04.2019 Сагата с "кървавата" Иванка от Браниполе продължава през юни
11.04.2019 Засекретиха делото срещу Иванка Ройдова!
08.02.2019 Върнаха делото срещу Иванка Ройдова
04.07.2018 Наследство от 4 милиона долара вкара цял род в зловещ сценарий
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).