И Криско се включи в кампанията "Приказна Коледа за Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
18:28 / 23.12.2012
3199
Супер хитовият хип-хип изпълнител Криско се включи в благотворителната кампания "Приказна Коледа за Пловдив". Днес родната звезда пя пред повече от 200 свои фена на площад "Централен" в Пловдив. Певецът призова пловдивчани да правят добрини и да се включат в благотворителната акция и да вярват, че всяко сторено добро се отплаща с друга добрина. Пожела на града ни да има повече хора на ледената пързалка, за да се съберат възможно по-голяма сума пари за благотворителната кауза на "Галакси Пропърти Груп".

11 парчета изпя в Пловдив Криско, сред които и най-големите хитове "Кой ден станахме" и "Почивни дни". Музикантът представи и най-новото си парче "Дроб съм". Песента е с изключително модерно и свежо звучене и ще се появи официално през февруари 2013 година.

Огромната тълпа от екзалтирани фенове пред сцената последваха Криско и зад нея. Желаещите да се снимат със звездата и да получат автограф бяха десетки. Те посрещнаха любимеца на специална среща на хип-хоп изпълнителя и медиите. По време на разговорите и интервютата се наложи вратата да бъде заключена, за да се задържат въодушевените фенове поне за няколко минути извън помещението.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).