Хванаха дрогиран да шофира, друг да кара пиян, а трети - без книжка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 31.07.2016
2665
Млад пловдивчанин е задържан в ареста на Първо РУ за шофиране под въздействието на наркотични вещества. Около 17.30 часа вчера в полицията постъпил сигнал за лек автомобил "Сузуки", който бил изоставен на ул. "Братя Бъкстон" в Пловдив след катастрофа с леки материални щети. 

При предприетото издирване бил установен водачът - Б.В. /22 г./ от града, чиято проба с драг тест реагирала положително. С полицейска заповед младежът е задържан за 24 часа, образувано е бързо производство. 

Същия ден в полицейския арест попаднали други двама нарушители на пътя. Към 4 часа служителите на реда в Раковски спрели лек автомобил "Опел". Шофьорът И.Р. /36 г./ от града бил изпробван с дрегер за алкохол и резултатът отчел 1,62 промила. 

Минути преди 11 часа на пътя между Пазарджик и Пловдив пътни полицаи извършили проверка на лек автомобил "Форд", управляван от Г.Б. /29 г./ от село Йоаким Груево. 

Допълнителна справка показала, че мъжът е седнал зад волана с отнето свидетелство за правоуправление след влязло в сила наказателно постановление. Срещу двамата мъже се водят бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).