Хилда Казасян и Васил Петров с трибют на Вили Казасян заедно с Опера Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 22.03.2017
1570
Хилда Казасян, Васил Петров, Бобо Йоцов и триото Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов заедно с оркестъра на Опера Пловдив представят концерт-трибют "С музиката на Вили" днес от 20:30 часа в Дом на културата. С името на Вили Казасян са свързани златните години на Бигбенда на БНР, фестивалът "Златният Орфей", конкурсите "Мелодия на годината" и "Тромбата на Вили", както и едни от най-популярните български песни. 

За първи път в България песните ще прозвучат в нов аранжимент за голям симфоничен оркестър. Диригент на проекта е Константин Добройков. "С музиката на Вили" е част от традиционния Пролетен бал в Операта. Преди концерта във фоайетата на Дом на културата ще има музикални изненади, танци и чаша вино за зрителите. Билети се продават на касата на Концертна зала, в Билетен център пред Общината и онлайн.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).