Хаос в паркирането около Събота пазара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
08:00 / 26.09.2010
6879
За пълен хаос в паркирането около Събота пазара сигнализира живеещ на ул. "Трети март" читател на Plovdiv24.bg. Въпреки поставените по новоизградената специално заради пазара улица колчета, и търговци, и клиенти паркирали автомобилите си където им падне, така че собствениците на намиращите ще се до блоковете метални гаражи не можели да мръднат наникъде с колите си.

"Оглеждахме, взехме всички мерки за осигуряване на реда. Влизането с автомобили в улицата е забранено със съответния пътен знак. Сложихме и колчета. Изобретателни наши съграждани обаче пак си намериха начини да нарушават реда. Всеки ден изпращаме "Общинска полиция" и "Общинска охрана". Какво повече да направим? С телени огради ли да заградим всичко наоколо?" - не спести гнева си по адрес на нарушителите секретарят на район "Южен" Михаил Казанджиев пред нашия репортер.

Той не преставал да се изумява как шофьори минавали по най-невъзможни места - дори с риск да си изпотрошат колите, за да паркират. От районната администрация отново ще оглеждат пазара, за да измислят какво още може да се направи. Ако всичко се огради, не биха могли да излизат и хората, които живеят наоколо. От кметството уверяват, че няма да оставят нито един сигнал без адекватна реакция.  

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).