Хаос с паркирането около мол-а и наказателния паркинг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
17:21 / 31.05.2010
5479
Истински хаос и кошмар са принудени да търпят живущите около Мол "Пловдив" заради безразборното паркиране на клиенти на търговския център и дебнещите ги таксита, оплакаха се потърпевши в редакцията на Plovdiv24.bg и подкрепиха твърденията си със снимков материал (вижте галерията към новината).

"Паркингът на мол-а седи празен, в същото време клиентите на търговския център масово паркират в уличките около него, където е забранено. По този начин буквално блокират достъпа до домовете ни. Не стига това, ами таксиметровите шофьори най-безпардонно заемат забранени места, на спирката до мол-а и пречат на автобусите от градския транспорт. Автобусите са принудени да спират навътре и по този начин се пречи адски много на движението", оплака се в редакцията ни живеещ в района.

Той допълни, че най-парадоксалното е, че "паяците" не закачат неправилно паркиралите около мол-а, а само на няколко метра е наказателния паркинг. Шефът на "Общинска охрана" Тодор Торлаков пък отказа да коментира защо не вдигат виновните около търговския център, като заяви, че в момента няма време да отговаря на въпросите на Plovdiv24.bg.

Още по-фрапираща е гледката около самия наказателен паркинг. Улиците там са опасани със знаци за забранено паркиране, но в същото време е пълно с нарушители. Въпреки че се намират до оградата на "леговището на паяците", никой не "пипа" и тези нарушители. Защо? И този въпрос остана без отговор от г-н Торлаков.


Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).