Гражданин недоволен, че не може да се оплаква, кмет му отговори

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
11:35 / 25.02.2018
4270
Пловдивчанин се оплака, че в кметството на "Западен" не обръщат внимание на сигналите му, а e-mail адресът на района е неработещ или необслужван. 

В оплакване до редакцията на Plovdiv24.bg мъжът, пишещ - по думите му, от свое име, но и от името на много други, споделя следното: 

"При подадени неколкократни сигнали в период на вече близо 2 месеца спряхме да получаваме какъвто и да било отговор на сигнали. Това напълно противоречи на Хартата на клиента на район Западен ,в която ясно е посочена частта за стандартите на административно обслужване. Още нещо - на сайта на районната община, ясно е посочена електронна поща - zapaden@plovdiv.bg.

Е, питаме ние, след като те самите не спазват собствените си разпоредби и харта, то как ние работещите граждани да подаваме сигналите си, които освен това не биват завеждани надлежно с вх/изх номер както е по закон, за да може всеки да проследи в срок ли му е отговорено и как му е отговорено. 
Питаме - отново ли трябва да се редим по гишета като едно време", пита той и иска официален отговор от администрацията. 

Наш репортер се свърза лично с кмета на "Западен". Димитър Колев поясни за читателите ни и успокои жителите на района, че мейлът на администрацията му работи, има работеща форма за запитвания, сигналите се регистрират надлежно, но ако въпросният гражданин не успява да се справи, то той може да се свържи и по телефон. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).