Говорят хората, опитали да помогнат на изхвърления от линейката несретник!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
09:28 / 23.04.2019
17770
Случаят, за който Plovdiv24.bg писа вчера, потресе България и предизвика негодуванието на хората в социалните мрежи. Става дума за материала "Свалиха човек от линейка и го захвърлиха на улицата като куче! Думите му разтърсват!". Сега даваме думата на двама души, които са се озовали на мястото на нечовешката постъпка:

"Аз бях с таксито тук и виждам как от линейката го свалят и го слагат на земята. Линейката си замина и даже са му казали да отиде по-навътре, за да не го гледат хората тук. Звъннах на телефон 112, а оттам ми дадоха Бърза помощ. Те пък ми обясняват, че не е за тях този случай. Доколкото разбрах, човекът е със счупено рамо", обясни таксиметров шофьор, който е бил наблизо.

"На мен ми казаха, че има няколко обаждания и че трябва да бъде изпратен лекарски екип. Каква е гаранцията, че и новата линейка няма да го свали по-надолу и пак да го остави на улицата? Според мен би трябвало да има органи, които да поемат отговорността и да предприемат някакви действия", разказа младата жена, подала няколко сигнала за случая.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)

Още по темата (1):
22.04.2019 Свалиха човек от линейка и го захвърлиха на улицата като куче! Думите му разтърсват!
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).