Горят сухи треви на Карловско шосе, има и верижна катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:09 / 14.03.2012
10501
Горят сухи треви на Карловско шосе, видя репортер на Plovdiv24.bg. На мястото на инцидента е изпратена една пожарна кола, съобщи шефът на Пожарната Георги Кунев. Все още няма данни за площта, на която се е разпрострял пожарът, както и за причините за възникването му.

В района на пожара са станали и две верижни катастрофи минути преди 14 часа в източното платно за движение. Пътните произшествия са били причинени от дима на горящи край пътя стърнища и намалената видимост. По първоначални данни няма пострадали. В катастрофите са участвали по три леки автомобила. 

На място има полицейски служители, които регулират движението в района на катастрофата, както и линейка. И в двете посоки се образуват т.нар. "тапи", защото полицаите на етапи спират и пускат дижението на МПС, за да може в същото време служителите на пожарната да вършат своята работа по гасенето на пожара, понеже пламъците и огънят достигнаха до самото пътно платно в посока Пловдив.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).