Голямо признание за обичана пловдивска лекарка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:59 / 05.07.2021
12983
В Пловдив се състоя церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари. В инициативата бяха наградени лекарите, спечелили сърцата на своите пациенти!

В категория "Ендокринология" наградата получи доц.д-р Нарцис Калева-Ходжева - специалист по обща педиатрия и детска ендокринология в Детската клиника на УМБАЛ “Св. Георги" и в Медицински център по детски болести и детска ендокринология “Палечка" в Пловдив с 38 годишен опит.

Доц. Нарцис Калева – Ходжева получи своята награда от заместник-кмета по здравеопазване на община Пловдив Анести Тимчев.

"Високо професионално отношение към проблемите на пациентите! Бърза диагноза и адекватно и изключително резултатно лечение“ – е само един от отзивите на стотиците благодарни пациенти и родители, гласували за доц. Калева.

Първото издание на "Мисия Супердок" - първото по рода си събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в парк-хотел “Санкт Петербург“, придружено с  много музика, танци и изненади.

"В годината на пандемията лекарите бяха в окото на бурята повече от всеки друг път. Обществото осъзна още по-ясно колко благородна е медицинската професия и всеки човек стана свидетел на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на криза неизменно доказаха колко е важно да изразяваме своята благодарност – към всичко, което ни носи щастие и утеха, към близките хора, но и към онези медици, които са ни предоставяли професионална, но и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата.

Именно това е "Мисия Супердок". "Мисия Супердок" е своеобразен дълбок поклон към всички лекари-професионалисти, които са спечелили любовта, доверието и високата оценка на своите пациенти в година на изключителни предизвикателства! От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез сайта и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на настоящата инициатива“, споделят организаторите, които са избрали 14 специалности, в които бяха наградени най-търсените и високо оценени от потребителите лекари. Медиците бяха отличени със специални награди и диплом.

Най-ценната награда за всички тях обаче беше искрената благодарност на пациентите.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).