Голям интерес към Пловдив на най-значимия туристически форум в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:42 / 15.03.2013
6232
От 05 до 11 март 2013 г. Община Пловдив бе представена на ITB - Берлин, който е най-значимият туристически форум в световен мащаб, предназначен както за професионалисти, така и за масова публика. Той се провежда ежегодно от 1966 г. През 2012 г. в него са участвали 10 644 изложители от 190 страни и региони и е посетен от 172 132 посетители, от които 113 006 професионалисти. Представянето на България протече под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в рамките на националния щанд. 

Към щанда на Пловдив, който предлагаше рекламни материали за богатото културно наследство и културния календар на града, както и различни рекламни сувенири, свързани с нематериалното наследство, бе проявен изключителен интерес от голям брой посетители и организатори на форума.

По време на изложението бяха проведени редица срещи с представители на рекламни, издателски, туристически и други организации от световен мащаб с цел промотирането на Пловдив като туристическа дестинация. 

Някои от най-изявените от тях са: Tourism Review Digital Network - предлагащи решения за маркетингова комуникация (IMCS), статии, прессъобщения, промотиране на видеоматериали и социален маркетинг на повече от 9 езика и др. LonelyPlanet - най-големият издател на туристически гидове и собственик BBC Worldwide. TripAdvisor - относно реклама на сайта им, който е на 29 езика. Потребителите го използват за информация и за коментари и мнения, свързани с пътешествия. Представител на European Tour Operators Association (ETOA) - организацията в която партньори са множество туроператори. С представител на Journeys Magazine / Pedigree Media Int'l Ltd и други.

Също така се състояха и редици други срещи с представители на Туроператорски фирми, журналисти и представители на различни асоциации.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).