Година по-късно: Кал има, а къде е паркът?

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
08:55 / 02.04.2018
7663
През април 2017-та в "Централен" започнаха промяна на една зона почти в сърцето на града. Тогава кметът на района Георги Стаменов разказа за Plovdiv24.bg, че се премахват и последните магазини при кръстовището на бул. "Княгиня Мария Лузиа" и бул. "Източен", а добрата новина е, че на тяхно място ще се появи нов голям парк. Година по-късно на тяхно място има кален терен, затвърждаващ имиджа си на язва

За конкретното място пловдивчани сигнализираха вече няколко пъти, проблемът се задълбочава след всеки дъжд и за пешеходците остава дилемата, преминавайки през зоната - да изберат пътното платно на бул. "Източен" или калта. И за да е пълна картината - локвите на място се задържат и въпреки хубавото време заради добре оформила се кална яма на входа към някогашните павилиони и паркинг там, теренът отделно идва и екстра за водачите, решили да паркират на широко и свободно. 


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).