Георги от Пловдив е убит жестоко заради ревност в гей триъгълник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
16:27 / 11.07.2020
41218
Любопитни подробности за страсти и ревност в гей триъгълник от затвора разкрива свидетел по време на делото за убийството на единия от участниците в сложните връзки. За зверското престъпление, при което е отнет животът на Георги Гривнев, под наказателна отговорност са подведени пандизчиите Венелин Трампов и Марин Терзийски. Според доказателствата Венлин удушил Гривнев на 28 март 2019 г., а след това извикал Марин да му помогне да се отърват от трупа. Те го увили в одеяло, натоварили го в такси и го захвърлили в храсти край село Турян, съобщава "България днес".

Там трупът е открит от гъбари на 15 април. Предполага се, че убийството е извършено, защото, след като излизат от затвора, Венелин си намира нов любовник, а пренебрегнатият Георги вдига непрекъснати скандали на гаджето си. Твърденията на обвинението са, че за да го накара да млъкне, Венелин удушава интимния си приятел. Двамата обвинени бяха доведени в Окръжния съд в Смолян, оковани във вериги и с белезници.

Пред магистратите показания даде таксиметровият шофьор, който бил нает от Венелин и Мартин уж да им закара багаж до някъде. Впоследствие се оказва, че в колата му е натоварен огромен вързоп, увит в одеяло, в който всъщност бил трупът на жертвата. Таксиджията не знаел какво кара.

"Помагах за пренасяне на вързопа до багажника на таксито и после да го свалим. Не предполагах, че това е труп", разказа шофьорът. Той оставил клиентите с багажа на разклона за селата Пещера и Турян. В покрайнините им по-късно гъбари откриват тялото на убития Гривнев. Съкилийници на Георги, Венелин и Марин разказаха за живота и любовните отношения в общежитието в Герзовица.

"Познавам Гергана-Георги, и Хитлер-Венелин Трампов повече от две-три години - толкова време е била и връзката между двамата затворници. Знаехме, че Гривнев е обратен. Последно бяхме в една стая тримата. Те бяха като двойка. Гергана го ревнуваше заради по-младия Иво (друг от гей обществото зад решетките – бел. авт).

Постоянно ставаха скандали. Гергана много обичаше Венелин, но той нея не, само я използваше", разказа затворникът Георги Божилов пред съда. Той си спомня, че неведнъж Трампов е заплашвал Гривнев, че рано или късно ще го ликвидира.

Виж коментарите (16)

Още по темата (6):
19.04.2019 Любовник убил родения в Пловдив Георги Гривнев след сцена на ревност
18.04.2019 Убиецът на Георги от Пловдив пуснал сода каустик в супата на съученик!
18.04.2019 Има арестуван за убийството на родения в Пловдив Георги
17.04.2019 Роденият в Пловдив Георги Гривнев е мистериозно убитият мъж
17.04.2019 Злокобно убийство като в "Дяволското гърло" скова Смолян
16.04.2019 Мистериозна смърт край Смолян!
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).