Георги Гатев, ГЕРБ: Живея, работя и отглеждам детето си в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:39 / 26.09.2023
7850
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в неделя номинацията на партията за кмет на Пловдив. Това е кметът на "Тракия" три мандата Костадин Димитров. За кмет на най-младия пловдивски район – "Тракия", ГЕРБ номинира Георги Гатев.

Кой е Георги Гатев?

От раждането ми през 1987 г. до сега живея само и единствено в район "Тракия" в Пловдив", започва разказа си Георги Гатев.

Средното си образование завършва в Езикова гимназия "Иван Вазов" с английски език. Продължава да учи в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" и придобива бакалавърска степен по политология.

По-късно се дипломира като магистър по финанси в Университета по национално и световно стопанство в София.

"Образованието е ценност за семейството ми. Майка ми е стоматолог, баща ми е с две висши - математик и инженер. Имам по-голям брат с три висши, който работи като IT специалист. Брат ми и аз сме четвърто поколение висшисти по майчина линия. В любов към знанието възпитавам и дъщеря си", споделя Георги Гатев и продължава:

"Като студент две години ходих на студентски бригади в Аляска. В България работих в три частни фирми общо близо 10 години, докато натрупах нужния ми капитал, за да създам собствена фирма и да започна собствен бизнес от нулата".

Седем години по-късно Георги Гатев заявява, че ръководи успешен бизнес в сферата на автомобилите и автоуслугите.

"Когато в началото започнах дейността си, от автомобили не разбирах нищо, но от финанси, парични потоци и ръководене на човешки ресурс бях много добре подготвен. Стартирах с банкови кредити, без собствен дом и без автомобил. Към днешна дата всички тези пасиви са превърнати в активи", уточнява той.

Георги Гатев е женен, с една прекрасна дъщеря.

Със семейството ми продължаваме да живеем и днес в "Тракия", защото за мен това е най-добрият квартал за живот.

През изминалите 12 години, начело с кмета Костадин Димитров, бяха изградени детска градина и детска ясла, много съвременни и безопасни детски и спортни площадки, паркове и зелени площи, инфраструктура и достъпна среда, което превърна квартала ни в място, подходящо за отглеждане на деца.

"Споделям политиката на управление, наложена от Костадин Димитров – всеки ден сред тракийци, близо до проблемите и радостите им, защото това са моите съседи, приятели, съкварталци", вълнува се Георги Гатев.

Той се самоопределя като мотивиран, амбициозен, целеустремен човек с лидерска позиция. Педантично организиран, дисциплиниран, културен, със силно изразено чувство за отговорност и принадлежност (лоялност). Владее много добре английски език. Слуша рок, рап, класическа музика и музиката от 80-те и 90-те.

Георги Гатев е член съм на ГЕРБ от 2014 година, като не е членувал никога в друга партия.

"Участвал съм активно във всички политически кампании през последните 9 години, като член на местната структура на район "Тракия", редом до г-н Костадин Димитров. През годините винаги съм бил активен в десетки инициативи на ГЕРБ и на г-н Димитров в район "Тракия" – посещения на домове за хора в неравностойно положение, подпомагане с хранителни продукти на трудноподвижни възрастни хора, засаждане на дръвчета, отбелязване на традиционни празници с раздаване на подаръци за жителите на "Тракия", откриване на спортни събития в района, фестивали в парк "Лаута", Великденски и Коледни празници и още, и още. И ще продължа да го правя", завършва разказа си Георги Гатев, номиниран от ГЕРБ за кмет на район "Тракия".

Виж коментарите (5)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).