Георг Георгиев: България е една от най-стабилните държави в ЕС, благодарение на Бойко Борисов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:02 / 18.07.2015
2027
България е една от петте най-стабилни държави в Европейския съюз (ЕС), благодарение на Бойко Борисов. Още от първия кабинет на Бойко Борисов, ние сме една от държавите, давани за пример за стабилност. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ Георг Георгиев по време на откриването на форума на Младежи ГЕРБ на тема "Местна власт и местно самоуправление в контекста на предстоящите местни избори" в Пловдив. На събитието присъстват председателят на Народното събрание Цецка Цачева, кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, едродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, д-р Андрей Ковачев, Андрей Новаков, народният представител Диана Йорданова и Рангел Трифонов - представител на фондация "Конрад Аденауер".

Председателят на МГЕРБ бе категоричен, че ПП ГЕРБ е единствената политическа партия, която не третира младите хора като даденост, а ги реализира. Той даде за пример Андрей Новаков, който е най-младият евродепутат.

"Живко Тодоров е най-младият областен кмет. Сред нас има общински съветници, кметове-младежи, реализирани професионално" , категоричен бе Георгиев. По думите му, това е израз на доверие към младежите от ПП ГЕРБ. "Но това доверие е необходимо да бъде уплътнено и да има съдържание", заяви той.

Председателят на МГЕРБ изрази увереност, че чрез усилената работата на младежите от ГЕРБ ще се реализират успешни политики за подобряване стандарта на живот на населените им места. "Но, за да стане това, ние трябва да вярваме в себе си", категоричен бе Георгиев. Той обобщи, че България е средно голяма държава, но с голямо влияние и тежест в Европейския съюз.

"Пловдив е европейска столица на културата, София е европейска столица на спорта, а Варна е европейската младежка столица. И ние трябва да се гордеем с постигнатото", заяви Георг Георгиев.

Според него държавата е наниз от региони. "За да имаме стабилна България, ние трябва да имаме стабилни региони, но, за да стане това, ние трябва да имаме кметове от ПП ГЕРБ", заяви лидерът на МГЕРБ.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).