Гамени пребиха емблематичния пловдивчанин Стефчо Автографа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
10:15 / 23.07.2020
34753
Един от най-известните пловдивчани - Стефчо Автографа е бил пребит късно снощи. За това сигнализира в социалните мрежи Христо Атанасов, брат на един другарите на Стефчо Автографа. Ето какво пише:

"Тази вечер около 22 ч пред читалище Алеко Константинов на бул . 6 септември двама души са нападнали Стефчо Автографа, повалили са го на земята и започнали да го ритат като са му викали "Дай парите". Той обикновено се движи заедно с брат ми. Когато забелязали, че и брат ми е наблизо побягнали. Стефчо и брат ми чули, как двамата се наговарят, да устроят на брат ми засада, когато се прибира. Затова той сменил маршрута си. Преди година и половина пак двама ги бяха нападнали поотделно като ги бяха пребили от бой. По описанията приличат на същите нападатели. Единият висок, а другият нисък, наркомани Тогава уж ги хванаха още на другия ден, благодарение на камерите на пешеходния мост. Ако някой има достъп до камерите в този район и може да ги разпознаем, ще бъде от полза за всички".



Припомняме, че това не е първият случай на побой над Стефчо Автографа. Преди десетина години гамени го пребиха от бой пред пловдивско заведение. 

Добрякът чакал за поредния си трофей- подписа на фолкпевицата Камелия, когато бил нападнат в гръб от група младежи. 

"Носът ми е счупен, главата ми е пукната, но ще се оправя", разсъждава тогава с усмивка Стефчо Автографа. Тогава той не е сезирал полицията, тъй като нямало да има никаква полза от това.

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).