ГЕРБ в "Южен" отбеляза победата на местните избори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:02 / 19.11.2019
4112
Със специално тържество структурата на ПП ГЕРБ в "Южен" отбеляза победата на местните избори в най-многолюдния пловдивски район. За първи път там партията има избран районен кмет. Това бе подчертано в изказванията на члена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и народен представител от Пловдив-град Менда Стоянова, на областния координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, на депутата Атанас Ташков и на новия кмет Костадин Язов.

"След всичките усилия, които положихме, днес можем да се поздравим със страхотната победа в Пловдив. Особено важно е, че имаме кмет на "Южен" – единствения район, в който ГЕРБ нямаше кмет през изминалите четири години. Определено трябва да кажа, че това се дължи на вашите усилия", каза Менда Стоянова и предаде поздравите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Жителите на "Южен" гласуваха за районен кмет от ГЕРБ и ангажиментът е много голям. Предстои усилена работа и за това е необходима подкрепата на общинските съветници и на цялата организация, за да можем да направим така, че след 4 години жителите отново да ни гласуват доверие", заяви областният координатор на партията и кмет два мандата Иван Тотев.

"Показахме, че когато работим заедно и сме обединено около една кауза, можем да я постигнем. Положихме много труд през последните 4 години и направихме правилния избор с номинацията на Костадин Язов. Той успя да ни обедини около себе си и да постигнем този добър резултат", каза народният представител Атанас Ташков.

От своя страна кметът на район "Южен" Костадин Язов благодари за подкрепата и упоритата работа. "За пореден път доказахме, че синята столица на България отново е Пловдив, а картата на града изцяло е оцветена в синьо", допълни той.

"След четири години упорит труд успяхме да си спечелим района, успяхме отново да излъчим кмет на Пловдив от ГЕРБ и отново сме най-силната група в Общинския съвет", заяви районният ръководител Георги Василев и поздрави присъстващите от името на кмета Здравко Димитров.

Виж коментарите (0)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).