ГЕРБ подари три кубика дърва на 103-годишна жена от пловдивско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:28 / 04.08.2014
1563
Столетницата Василка Сапунджиева от село Чешнигирово, община Садово, навърши 103 години. По този повод ГЕРБ Садово я зарадваха с нестандартен подарък. Възрастната жена получи три кубика нарязани дърва. Те бяха стоварени и пренесени на сухо място, за да може през зимата баба Василка да бъде на топло. На празника по традиция тя събира близки и познати на трапеза. За поредна година на тържеството по повод годишнината дойдоха и общинските съветници от ГЕРБ Садово, общинският ръководител на ГЕРБ Димитър Лулчев, председателят на Общинския Съвет Георги Буков, кметът на с. Чешнигирово Христо Атанасов.

Макар и пределните сто и три години баба Василка все още е със свеж ум и неизменно чувство за хумор. Споделя, че дължи дълголетието си на това, че никога с нищо не е прекалявала. И сега продължава редовно да пие по чаша вино и кафе. Винаги е напътствала близките си, че с добра дума и усмивка "всичко става". В края на празненството всички гости се снимаха с баба Василка и си пожелаха и догодина възрастната жена отново да ги събере.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).